A vállalkozás bemutatása, története:

A HW-METAL DUÓ KFT. 2009-ben alakult. Főtevékenységként alumínium öntészettel,  valamint forgácsolással és lakatos munkákkal foglalkozó vállalkozás. Dolgozóink nagy többsége több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az adott munkaterületen, ez az alapja annak a minőségnek melyet beszállítóink megszoktak tőlünk.

A cég indulásakor bérelt üzemcsarnokban 500 m2 területen dolgozott 2 fővel. 2014 közepétől közel 25 fős létszámmal, saját tulajdonú 2200 m2-es üzemcsarnokba költözött, ezzel is lehetőséget adva a technológia tovább fejlesztésére és a színvonalasabb termékgyártásra.

Folyamatos fejlesztésekkel, szakmai erőforrásokkal, korszerű technológiával törekszünk a lehető legjobb minőségű termékeket előállítani, vevőink egyedi igényeit is kielégítve.

94
ipari1

A vállalkozás elhelyezkedése, környezete

A HW-METAL DUÓ KFT. Budapesttől 250 km-re Békés Megye Észak-keleti részén Sarkadon, számos ipari és mezőgazdasági tevékenységet folytató üzem szomszédságában az Ipari Parkban található.

Megközelíthetősége közúton nagyon egyszerű, kamionok mozgására tágas utak és rakodási területek állnak rendelkezésre, nagyobb tömegű árú esetén az Ipari Park belső vasúti hálózata elérhető az üzemcsarnok mellett.