Technológia fejlesztés a HW-METAL DUÓ Kft-nél”
(5720 Sarkad, Ipari Park 1. HRSZ: 4767/40)

című
GINOP-1.2.8-20-2020-01514 jelű pályázat
a
Támogató
döntése alapján,
29.392.440,- Ft
összegű támogatást nyert el!

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tényleges befejezése: 2021.08.10.

Projekt bemutatása: A HW-METAL DUÓ Kft közel 30 millió forint összegű visszatérítendő támogatást nyert el a „Technológia fejlesztés a HW-METAL DUÓ Kft-nél” című – Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázat keretében. A 41 989 200 forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést valósítottunk meg.

 

A projektet 2020.11.24-én indított AKIRA SEIKI V6XP CNC függőleges megmunkáló központ szállítási szerződésének aláírásával megkezdtük.

 

Pályázatunkat a felhívásban szereplő, technológiai korszerűsítést eredményező új ” gyártó-termelő eszköz” beszerzésével valósítottuk meg. A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás a meglévő gyártó tevékenységét szélesítve újabb korszerű technológiával rendelkező gyártó berendezés beszerzésével egészítette ki. Vállalkozásunk termelési értékláncban előrelépő vállalkozás, mert a meglévő alkatrész gyártó tevékenységét tovább bővítette egy kapacitás és hatékonyság növelő gyártó termelő eszköz beszerzésével.

 

Vállalkozásunk a pályázati felhívásban meghatározott tartalmi elemeknek eleget tett. Beszerezte majd üzembe helyezte a pályázatban megjelölt gyártó berendezést.

 

A projekt keretében beszerzett eszköz szállítása 2021.08.10-ig bezárólag megtörtént, az eszköz rendeltetésszerű használatba vételére ugyanazon a napon 2021.08.10-én került sor. Ez idő alatt a vállalkozásnak biztosítania kellett az üzemszerű működés műszaki, technikai, hatósági feltételeit.

 

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új berendezések hatékonysága minőségben is mérhető. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

 

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a HW-METAL DUÓ KFT-nél beruházásához nyújtott támogatásának összege: 29.392.440, – Ft

http://www.szechenyi2020.hu/

http://hwmsarkad.hu/palyazat/