OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alumínium öntvények

Öntödénk alumínium öntvényeket készít kézi nyers formázással, hidegen kötő gyantáshomok formázással és magkészítéssel, és gravitációs kokillaöntés technológiával.

Termékeink megtalálhatók az olajipar, járműipar, elektronikai ipar és gépgyártás területén is. Készítünk fejlesztés alatt álló próbadarabokat és szériális mennyiségeket egyaránt. Tapasztalatunk van nyomástartó házak, porozitás mentes, polírozható és magas minőségi követelményű öntvények gyártásában.

Forgácsolás

600

A forgácsoló üzemrészben elsősorban a saját gyártású termékek forgácsolása zajlik. A növekvő készültségi fok iránti öntvényigény kezdetben hagyományos forgácsoló gépeken került kielégítésre, majd a fejlődés szélesebb gépparkot és CNC forgácsolási lehetőségeket is kívánt, kiváltva ezzel a jelentős alvállalkozói költséget a megrendelőink egyre nagyobb megelégedése mellett.

Lakatos munkák

Lakatos üzemrészünkben egyedi acél és rozsdamentes acél ?, célgépeket is készítünk. Megrendelőinknek komplett megoldásokat tudunk biztosítani a részegségek legyártásától az összeszerelésig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sorry, there is no child pages under your selected page.